Kom til introduktionsundervisning i Alteryx den 4. april 2017 på CSS, Københavns Universitet.

Store datamængder kan være nærmest helt uoverskuelige at gå til og analysere, men der er ofte vigtig information at finde. Kom og få et indblik i hvordan Alteryx hjælper dig med at forstå og analysere avanceret data. Du behøver ikke have kendskab til kodning for at komme langt, og programmet kan bruges både i din bachelor, i dit speciale og på dit studiejob.

Formålet med træningen er at få et hands on indtryk af, hvordan man nemt og overskueligt behandler, renser og blender data i Alteryx uden at skulle programmere en eneste linje. Det hele foregår i en gratis 14-dages downloadet testversion af programmet, som med sine drag&drop-funktioner gør det muligt for forretningssiden at hente den data, der skal bruges til dine rapporter og analyser.

Måske har du hørt om Alteryx før, måske har du endda allerede prøvet at arbejde i det – eller måske er det helt nyt for dig. Uanset hvad dit kendskab til programmet er, vil du få noget ud af at deltage i vores undervisning. Den første undervisningsgang er på introduktionsniveau, mens den anden undervisningsgang den 18. april vil være mere avanceret. Tilmeld dig anden undervisningsgang her.

Deltag i gratis Alteryx-træning tirsdag d. 4. april kl. 17.15-21.00

  • Afholdes på CSS, Københavns Universitet, lokale 35.01.44,
  • Kursusmateriale, drikkevarer og aftensmad bliver dækket af Inviso
  • Henvendt til alle studerende der interesserer sig for data!
  • Se 1,5 minutters video om Alteryx i bunden af siden her

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på sarah@inviso.dk.


Hvad er Alteryx?

Alteryx giver et intuitivt drag&drop-workflow for dataforberedelse og advanced analytics. Vi ser en generel tendens fra brugere til, at de sparer 80% af den tid, de normalt brugte ved manuelle processer i Excel, SQL og IT-relaterede datablending-værktøjer. Det giver derfor analytikere/controllere mulighed for at gøre det, de gør bedst: Være mere nysgerrig på data og bruge mere tid på analyserne istedet for at vente på, at data bliver klargjort.


Tilmelding