Event

Virtual Alteryx Advanced: Macro's

Træt af gentagelser i SQL og Excel? Så har du formentlig allerede deltaget i vores Alteryx inspiration kurser. Dette kursus er for dig, der er klar til at dykke dybere ned i Alteryx. Se, hvordan du nemt og overskueligt - uden at kode - kan optimere dine workflows ved at bygge macro'er i Alteryx.

Formålet med træningen er at få et hands on indtryk af, hvordan man nemt og overskueligt optimerer workflows ved at bygge standard macro, iterativ macro og batch macro uden at skulle programmere en eneste linje. Dette kursus er for de mere erfarne brugere af Alteryx. Hvis ikke du i forvejen har Alteryx installeret, kan du downloade en gratis 14-dages downloadet testversion af programmet, som med sine drag&drop-funktioner gør det muligt for forretningssiden at hente den data, der skal bruges til dine rapporter og analyser.

Tag en kollega med og få inspiration til at gøre rapport- og dataprocesser nemmere!


Hvad er Alteryx?

Alteryx giver et intuitivt drag&drop-workflow for dataforberedelse og advanced analytics. Vi ser en generel tendens fra brugere til, at de sparer 80% af den tid, de normalt brugte ved manuelle processer i Excel, SQL og IT-relaterede datablending-værktøjer. Det giver derfor analytikere/controllere mulighed for at gøre det, de gør bedst: Være mere nysgerrig på data og bruge mere tid på analyserne istedet for at vente på, at data bliver klargjort.


Tilmelding

03-04-2020
Kl. 13:00 - 17:00