Event

Virtual Alteryx Introduction

Bemærk at dette kursus afholdes virtuelt og ikke på Gammel Kongevej 3E. Virtuelt link vil blive sendt i mail efter tilmelding.

Træt af gentagelser i SQL og Excel? Se, hvordan du nemt og overskueligt - uden at kode - kan behandle data, blende datakilder og klargøre data til forretningens analyser og rapporter med Alteryx.

Formålet med træningen er at få et hands on indtryk af, hvordan man nemt og overskueligt behandler, renser og blender data i Alteryx uden at skulle programmere en eneste linje. Det hele foregår i en gratis 14-dages downloadet testversion af programmet, som med sine drag&drop-funktioner gør det muligt for forretningssiden at hente den data, der skal bruges til dine rapporter og analyser.

Tag en kollega med og få inspiration til at gøre rapport- og dataprocesser nemmere!


Hvad er Alteryx?

Alteryx giver et intuitivt drag&drop-workflow for dataforberedelse og advanced analytics. Vi ser en generel tendens fra brugere til, at de sparer 80% af den tid, de normalt brugte ved manuelle processer i Excel, SQL og IT-relaterede datablending-værktøjer. Det giver derfor analytikere/controllere mulighed for at gøre det, de gør bedst: Være mere nysgerrig på data og bruge mere tid på analyserne istedet for at vente på, at data bliver klargjort.


Tilmelding

22-04-2021
Kl. 09:00 - 13:00