Event

Virtual PowerBI Introduction

Bemærk at dette kursus afholdes virtuelt og ikke på Gammel Kongevej 3E. Virtuelt link vil blive sendt i mail efter tilmelding.

Lav dine Excel-analyser og datavisualiseringer uden hjælp fra IT og få resultater, dashboards og indblik i data på minutter i stedet for dage.

Deltag i gratis Power BI-træning og bliv inspireret til at visualisere og bruge jeres eksisterende data uden at skulle bruge Excel eller kontakte IT-kyndige for hjælp. Lav dine egne dashboards og fjern flaskehalsen mellem IT’s ressourcer og forretningssidens rapporter, deadlines og vigtige beslutninger - og undgå samtidig, at data sendes rundt via mail i forskellige Excel-versioner.

Formålet med træningen er at give dig et hands on indtryk af, hvordan man nemt og overskueligt laver flotte dashboards til internt og eksternt brug, og at blive bedre til at bruge tiden på at spørge ind til data i stedet for at formatere og visualisere den i f.eks. Excel. Det hele foregår i Power BI Desktop, der kan downloades gratis fra app.powerbi.com.

Tag en kollega med og få inspiration til at gøre rapport- og dataprocesser nemmere!Tilmelding

16-02-2021
Kl. 09:00 - 13:00