Event

Virtual Tableau Introduction

Bemærk at dette kursus afholdes virtuelt og ikke på Gammel Kongevej 3E. Virtuelt link vil blive sendt i mail efter tilmelding.

Gratis introduktion til Tableau! Lav dine Excel-analyser og datavisualiseringer uden hjælp fra IT og få resultater, dashboards og indblik i data på minutter i stedet for dage.

Deltag i gratis Tableau-træning og bliv inspireret til at visualisere og bruge jeres eksisterende data uden at skulle bruge Excel eller kontakte IT-kyndige for hjælp. Lav dine egne dashboards og fjern flaskehalsen mellem IT’s ressourcer og forretningssidens rapporter, deadlines og vigtige beslutninger - og undgå samtidig, at data sendes rundt via mail i forskellige Excel-versioner.

Formålet med træningen er at give dig et hands on indtryk af, hvordan man nemt og overskueligt laver flotte dashboards til internt og eksternt brug, og at blive bedre til at bruge tiden på at spørge ind til data i stedet for at formattere og visualisere den i f.eks. Excel. Det hele foregår i en gratis 14-dages downloadet testversion af programmet.

Tag en kollega med og få inspiration til at gøre rapport- og dataprocesser nemmere!


Hvad er Tableau?

Tableau er et brugervenligt softwareprogram lavet til forretningen, som hjælper dig med at bearbejde og præsentere din virksomheds data på bedst mulig vis. Med få klik kan du med Tableau Desktop lave analyser og visualiseringer på data i enhver form, størrelse eller emne. Herefter kan du dele alt fra ad-hoc rapporter til fast rapportering med dine kolleger gennem interaktive dashboards. Dine kolleger kan se og gøre brug af datapræsentationen ved hjælp af Tableau Server eller Tableau Reader.


Tilmelding

14-04-2021
Kl. 09:00 - 13:00