Services

Hos Inviso hjælper vi med at omsætte data til forretning. Vores mission er at gøre hele virksomheden bedre til at bruge data på alle niveauer fra daglige rutiner til forretningsudvikling.

Når vi starter et samarbejde med en virksomhed eller organisation oplærer vi jer først i at kigge ind i jeres data for at skabe transparens. Dernæst hjælper vi med at skabe en datadreven dagligdag, der sætter jer i stand til at træffe bedre beslutninger. Det frigiver tid til at se nye potentialer i forretningen.

I bliver uddannet under forløbet. Sammen med jer bygger vi templates og arbejder på konkrete projekter, der skaber umiddelbar værdi – og samtidig bliver I oplært i vores programmer og metode. Vi rådgiver jer i løbet af processen om best practice og forretningsoptimering med udgangspunkt i data, så I selv kan udnytte jeres data i fremtiden.

Vores kunder

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at få mere værdi ud af deres data. Se, et udvalgt af de virksomheder vi har samarbejdet med, og hør, hvordan de har taget deres data arbejde til det næste niveau

Financial Services

Vi tilbyder CFO’er og finansafdelinger en anderledes måde at arbejde med data på. Med fokus på automatiserede processer og visualiseringer i dashboards, gør vi det muligt for dig og dit team at arbejde aktivt med data og statistik på en måde, som både er engagerende og effektiv.

Transparency

En grundlæggende præmis for at arbejde med og forstå sine data, er at få transparens i data og processer. Inviso giver indsigt og transparens via visualisering i Tableau og Alteryx. Har du sælgere der konsekvent giver høje rabatter, eller er I ved at opbygge en sagspukkel? Skab transparens og pluk de lavest hængende frugter.

Advanced Analytics

I kan bruge jeres data til avanceret analyse og statistik. Inviso kan hjælpe med alt fra segmenteringsanalyse til avanceret maskinlæring. Rangér dine kunder ud fra hvem, der er på vej væk, eller lav prædiktiv vedligehold på baggrund af IOT.

Tools

We use the market’s best programmes to retrieve and visualize data.

alteryx

Med programmet Alteryx kan du på ingen tid hente, behandle, rense og blende data fra mange forskellige kilder – uden at kode.

tableau

Tableau er et brugervenligt program, som let og overskueligt hjælper dig med at visualisere og bearbejde jeres data.